Matcha antikviteterna – lägg rätt golv

Om man vill skapa en harmonisk inredningsstil gäller det att få hela hemmet att bli en helhet, från golv till tak. Därför är det viktigt att man fixar väggar, golv och tak för att skapa rätt tema och utseende i hemmet.

Gör dina antikviteter rättvisa

Antikviteter är en fin investering och det är vanligt att man spenderar stora summor pengar på att köpa en speciell antikvitet som man har fäst ögonen på. Därför är det viktigt att man gör vad man kan för att göra sina fina och dyra antikviteter rättvisa genom att ge dem en fin och passande miljö att vara i. Antingen kan du inreda ett rum specifikt för dina antikviteter och göra ett eget litet museum, där var sak har sin plats, eller inreda hela hemmet för att skapa en fin och passande atmosfär. Huvudsaken är att antikviteterna inte känns malplacerade och på så vis riskerar att förlora en del av sin unika glans.

Glöm inte golvet

Brinner du för dina antikviteter kan det vara bra att göra vad du kan för att ordna en fin miljö för dem. Välj exempelvis tapeter som matchar äldre möbler, men glöm för all del inte bort golvet. Om du har antikviteter från 1700-talet bör du ordna ett golv som liknar det man hade på den tiden. Vänd dig till https://k3golv.se för att få hjälp med att lägga ett bra golv samt få lite tips och råd. Heltäckningsmattor och plastmattor var garanterat inget man hade under den gustavianska epoken.